top of page

Een Consult

Sinds Corona vindt er geen behandeling meer plaats op een behandeltafel.    

Als u bij mij komt voor een behandeling dan praten we aan de keukentafel over wat er met u aan de hand is, waar u voor komt. Allerlei zaken komen aan bod. Bijvoorbeeld: slaapgedrag, gewicht, voeding, pijn, bloeddruk, medicatie die u gebruikt of stress. Ondertussen drinken we thee of koffie en maak ik aantekeningen.                                           Ik ben paranormaal begaafd en kan regelmatig dingen voelen of doorkrijgen die te maken hebben met uw situatie (ik voel meestal waar de pijn zit, ook als u dat niet vertelt).  

Vaak adviseer ik het gebruik van kruiden en geef ik advies om uw voeding aan te passen als dat nodig is.               

Soms adviseer ik het gebruik van een of meerdere mineralen die u kunnen helpen.                                                   

Wat ik doe valt onder kruidengeneeskunde, alternatieve of natuurlijke geneeswijzen.  

Het is goed om te weten, dat heel veel zorgverzekeringen natuurlijke geneeswijzen nu ook in hun vergoedingspakket hebben zitten, maar...omdat ik geen HBO studie heb gedaan worden de kosten die u bij mij maakt niet vergoed. Wat ik wel kan vermelden is dat als u veel ziektekosten maakt in één belastingjaar mijn kosten ook opgegeven kunnen worden en u op die manier misschien iets van de kosten terug kunt krijgen. Ik vermeld namelijk altijd uw geboortedatum en BSN-nummer op de rekening.  

Ik kan niet genezen, ik probeer vooral verlichting te geven. Toch kan ik zeggen dat ik al de nodige klanten heb gehad, die niet meer terugkomen, of steeds minder vaak komen, omdat het niet meer nodig is...zij zijn "genezen" of in elk geval aan de beterende hand.

 

Een bezoek is altijd op afspraak, er zijn dus geen speciale openingstijden. 

Als ik een behandeling bij u thuis geef, dan bereken ik de kilometers naar google maps, via de snelste route met de auto. De kosten zijn dan €0.25 per kilometer. 

Een consult via skype kan ook, dit kost €22,50 per half uur, meestal duurt dit ook niet langer. Het account van skype is: heelplantaardig ... (hoe kan het ook anders). 

Kosten: 

Een eerste consult duurt vaak 1½ tot 2 uur. Vervolg afspraken duren meestal 1 tot 1½ uur. Neem bij het de eerste afspraak een identiteitsbewijs mee voor je BSN-nummer. Dat gebruik ik namelijk op de rekeningen. 

Een consult kost vanaf januari 2022 €45,-- uur, plus de kosten van eventueel verstrekte edelstenen, kruiden of mineralen (zoals bijvoorbeeld Himalaya-zout).

U kunt bij mij pinnen, maar met cash geld betalen kan ook. 

U kunt ook een cadeaubon geven aan iemand voor 1 gratis consult. De bonnen zijn bij mij verkrijgbaar voor €45,- per stuk. 

bottom of page