top of page

Alternatieve geneeswijze

Er is veel te lezen over allerlei soorten alternatieve geneeswijzen op het internet, zoals healing, reconnective healing, reiki, homeopathie, acupunctuur en paranormale geneeswijze. Meestal is dat technische en ingewikkelde taal. Ik probeer het hieronder iets eenvoudiger weer te geven.  

Ons lichaam heeft meridianen of acupunctuurlijnen. Oorspronkelijk waren we via deze lijnen verbonden met een netwerk dat onze planeet omringt. Deze netwerklijnen waren bedoeld om ons aan te sluiten aan een onmetelijk groter netwerk, namelijk het hele universum. In de loop van de tijd zijn wij losgeraakt van deze lijnen. We lopen niet meer op blote voeten, maar dragen schoenen. We slapen niet meer op de grond, maar van de grond af in een bed en dan ook nog op de eerste of hogere verdieping. Weg van de aardlijnen. Met paranormale geneeswijze breng ik opnieuw de verbinding tot stand tussen de energielijnen in het lichaam en die van de aarde en het universum. 'Nieuwe' energielijnen komen hierdoor in unieke  trillingsniveaus en frequenties. Zo wordt onze basisenergie geactiveerd en hierdoor treedt herstel van de functies van het lichaam op.  

Het is goed om weer in contact te komen met de aardlijnen. Buiten op blote voeten lopen geeft een bepaalde vorm van 'aarden'. Je kunt beter je negatieve energie kwijt als je op je blote voeten loopt.          Of nog beter:

Op het strand met je blote voeten in het zoute zeewater. 

bottom of page